Erkend Reparateur / Service Dealer voor Honda

A. ten Bruin is Erkend Reparateur / Service Dealer voor Honda. En reeds 50 jaar autobedrijf en 35 jaar Honda.

Occasions

Naast het verkopen van nieuwe Honda’s kunt u bij ons ook terecht voor een zeer betrouwbare occasion. Er is altijd een ruime keuze! Mocht er voor u op dit moment niets bij staan, dan gaan wij voor u de juiste auto zoeken. Wilt u alvast een kijkje in onze virtuele showroom? Ga dan naar ‘Occasions‘!

Onderhoud & reparatie

Voor onderhoud en reparatie + APK van uw Honda en ook alle andere merken kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal en met de grootste zorg kunnen onderhouden en repareren.

U bent van harte welkom

Na 30 jaar officieel Honda-dealer is Autobedrijf A. ten Bruin als Erkend Reparateur zeer ervaren in Honda en alle andere merken. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan de Misterstraat 39 te Bredevoort. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen tel.:0543-451788 of u kunt ons per e-mail benaderen.

Onze vestiging

 1. Autobedrijf A. ten Bruin
  Autobedrijf A. ten Bruin
  Misterstraat 18
  7126 CD Bredevoort
  Tel 0543 452 439
  Meer informatie

Beoordeel ons bedrijf

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf A. ten Bruin dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Geef uw mening